Najnovije vijesti
latest

468x60

header-ad

NISU MOGLI VJEROVATI SVOJIM OČIMA: Sedamnaestogodišnji dječak se probudio na svojoj sahrani, nakon toga padali u trans!


Sedamnaestogodišnji Indijac Kumar Marevad bio je u jako teškom stanju kada ga je napao i ugrizao bijesni pas. Nakon toga ležao je u bolnici sa jako visokom temperaturom, a ljekari su njegovim roditeljima rekli da očekuju najgore jer se infekcija proširila po njegovom tijelu i da mu nema lijeka.

Nakon nekoliko sati provedenih na aparatima u bolnici, njegova porodica odlučila je da ga odvede kući kako bi tamo proveo svoje posljednje trenutke.

Kako su njegovi roditelji Ningapa i Manjula rekli, mladić je prestao da diše i bili su sigurni da je umro. Zamolili su komšije iz sela da sve pripreme za sahranu i nosili su sina dva kilometra do groblja.

Taman kada su došli na mjesto gdje su planirali da ga ukopaju, Kumar je otvorio oči i počeo da diše, rekli su njegovi roditelji.

Odmah su ga odvezli u bolnicu, gdje je nastavio liječenje. Roditelji, iako šokirani i u nevjerici, izjavili su da su presrećni jer je njihov sin, koji je prestao da ide u školu kako bi njima pomagao, ponovo sa njima. magazin.ba
« PREV
NEXT »

Nema komentara