Najnovije vijesti
latest

468x60

header-ad

Kažu imala je dvije želje, poginula je a nijednu nije dočekala

Nažalost tako se završilo...

Ispred Islamskog centra na Ostrošcu, klanjana je dženaza Amini Beširević, učenici Druge srednje škole u Cazinu, koja je izgubila život u tragičnoj saobraćajnoj nesreći dok je bila na polaganju vozačkog ispita.

Brojni školski drugovi, uposlenici Druge srednje škole iz Cazina čiji je polaznik bila Amina, oprostili su se od tragično nastradale učenice.

Uz sliku školske klupe na kojoj je ruža, a u kojoj je tragično preminula učenica sjedila, napisano je "Rahmet neka je njenoj mladoj plemenitoj duši, a porodici sabur. Ružo naša".

Amina Beširević - undefined
Facebook: Ruža na školskoj klupi u kojoj je sjedila Amina Beširević

Za Amina svi imaju riječi hvale. Bila je uzorna učenica za koju direktor škole Haris Ćoralić kaže da je Amina trebala za dva mjeseca okončati školovanje.

"Imala je dvije želje... Prva je bila da okonča vozački ispit, a druga želja je bila da završi srednju školu. To, nažalost, nije dočekala. Pogođeni smo ovom situacijom i možda bi najbolje bilo da prešutimo", kazao je Ćoralić. 

Senad Kapić, instruktor i vlasnik autoškole Kapić iz Cazina, još ne zna da mu je poginula kandidatkinja, maturantica Druge srednje škole. Kapić se nakon tragedije oporavlja u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se prekjučer na putu Cazin – Lojićka, koja je poznata po teškim tragičnim saobraćajnim nesrećama. /radiosarajevo.ba/ Foto: print screen radiosarajevo.ba/

« PREV
NEXT »

Nema komentara