Najnovije vijesti
latest

468x60

header-ad

Odlučio da podijeli 50 hiljada dolara na nastup, pa ih bacio u publiku


Amerikanci su ovog vikenda pratili finalnu utakmicu Nacionalne nogometne lige, najveće profesionalne lige američkog nogometa na svijetu, koja nosi popularni naziv Super Bowl. I dok su neki s iščekivanjem slavili predstojeći spektakl, reper Post Malone je odlučio u jednom klubu u Miamiju podići slavljeničku atmosferu na potpuno novu razinu.

On je nastupao u klubu 11Miami, koji je otvoren 24 sata dnevno. Zbog pljuska je malo zakasnio, pa se ispričao prisutnima i zahvalio što su došli na njegovu zabavu usprkos kiši i lošim pjesmama, kako ih je sam nazvao. 

Reper nije došao na nastup praznih ruku, pa je pripremio kutije pune novčanica u iznosu od 50.000 dolara. Počeo je redom zasipati i darivati novcem sve prisutne u klubu, tvrdeći da je to njegov običaj tijekom izlaska, piše Unilad.

Iskoristio je priliku i javno izjaviti sućut obitelji nedavno poginulog košarkaša Kobeja Bryanta i njegove kćeri Gianne. Snimka na kojoj Post Malone dijeli novac osvanula je na Instagram profilu kluba 11Miami. /radiosarajevo.ba/Foto: print screen radiosarajevo.ba/

« PREV
NEXT »

Nema komentara